Fitting Party

Wij organiseren, jij kiest

‘Team Bride’ staat voor jullie klaar om de shopervaring naar de perfecte jurken voor de bruidsmeisjes makkelijker en leuker te maken. Dit kan in enkele eenvoudige stappen. Om te beginnen kan de bruid samen met haar vriendinnen, zussen en/of schoonzussen ons aanbod al van thuis uit bekijken op onze website en Instagram. Kunnen jullie bij het zien van onze jurken al niet meer wachten om ze te passen? Plan dan nu vrijblijvend een ‘Fitting Party’ in! Tijdens deze afspraak kan iedereen de verschillende jurken passen en zoeken we samen naar de perfecte stijl en pasvorm. Ons eigen naaiatelier zorgt ervoor dat de jurken op maat gemaakt worden en tegemoet komen aan de wensen van elk bruidsmeisje.

Dit alles doen we onder het genot van een glaasje cava in een gezellige setting. Want waarom niet overal een feestje van maken?

Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke ervaring in de aanloop naar het huwelijk van jullie favoriete bruid? Plan dan nu jullie ‘Fitting Party’ om de verschillende modellen te passen in de verschillende stoffen en kleuren. Wij kijken er alvast naar uit om samen met jullie op zoek te gaan naar de perfecte stijl en pasvorm voor elk bruidsmeisjes. Dit zonder af te doen aan de Pinterest-perfect-picture.

Wanneer boek je best je Fitting Party?

Trouw jij in 2024? Dan plan je je Fitting party best in de maanden januari en februari.

Later kan ook, maar houd er rekening mee dat er dan sommige maatjes in bepaalde modellen/kleuren tussenuit kunnen vallen.

Heb jij een andere vraag?