Het Concept

Wat doen we?

Wil jij ook graag dat jouw ‘bridal squad’ er op jullie grote dag ‘Pinterest-perfect’ uitziet? Team Bride helpt jullie er graag bij!

Je vindt bij ons eigentijdse, betaalbare, matchende jurken voor volwassen bruidsmeisjes in verschillende modellen, stoffen en kleuren. Zo zorgen we ervoor dat jouw bruidsmeisjes er op jullie grote dag prachtig uitzien, zowel in groep als individueel.

We verzorgen graag jullie perfecte plaatje door samen op zoek te gaan naar de ideale samenstelling van matchende jurken. Wij geloven dat elke vrouw prachtig is! Daarom is elk model te verkrijgen in 3 verschillende stoffen en 16 verschillende kleuren. Opties genoeg dus!

Onze jurken worden made-to-measure besteld, wat wil zeggen dat de jurken standaard beschikbaar zijn in de maten 34 t/m 46. Onze ervaring leert dat de jurken een easyfit hebben en iedereen hierin kan stralen. Verkies jij toch een korte(re) jurk, een diepere rugdecolleté, een fleurigere onderkant, een (ander) mouwtje,…? Dat kan allemaal voorzien worden. Wij beschikken namelijk over een eigen naaidienst. De retouches zijn niet mee verrekend in de aankoopprijs van de jurk. Hierdoor zijn we ervan overtuigd dat elk lid van #teambride de mogelijkheid heeft om het huwelijk van hun ‘bride’ te vieren in de jurk waar ze van houdt en waar ze zich goed in voelt.

Dressing Team Bride is now a piece of cake. 🎂

Maak een afspraak

* Designed in Belgium