Frequently Asked Questions

FAQ

We werken niet met een webshop of een winkel maar met Fitting Party’s. Hierbij krijgen de bruidsmeisjes de mogelijkheid om de verschillende modellen en stoffen te passen en te beslissen in welke jurk ze zich het best voelen. Wij maken het gezellig door een drankje te voorzien.

De ‘Fitting Party’s’ vinden plaats in een volledig gerenoveerde architectenwoning. Het adres is De Merodelei 41 in Turnhout. De winkel ligt slechts op 10 minuten rijden van de E34 Eindhoven-Antwerpen. Ideaal dus voor zowel Belgische als Nederlandse #teambrides.

We zijn ook gemakkelijk bereikbaar met de bus of trein, gezien we slechts op 2 minuten wandelen van het station van Turnhout liggen.

Wij hechten er veel belang aan dat de jurken betaalbaar zijn, zodat elk lid van team bride zich comfortabel voelt bij het budget. Afhankelijk van het model en de stof varieert de prijs per jurk tussen 110 en 240 euro. Eventuele retouches zijn niet in de prijs inbegrepen, maar worden altijd vooraf besproken.

We vragen om het volledige bedrag te betalen bij het bestellen van de jurk. Dit kan cash, met bancontact of via Payconiq.

Om de jurken betaalbaar te houden, groeperen we zoveel mogelijk en bestellen wij maar één keer per jaar. Daardoor kan je de Fitting Party best al boeken in januari of februari. Lukt dit niet, geen probleem! Gelukkig genieten we altijd van een grote voorraad waaruit je heel het jaar door kan kiezen.

Hoe eerder je je ‘Fitting Party’ boekt, hoe meer je met een gerust hart kan genieten, in aanloop naar de grote dag.

Wij beschikken over een eigen naaidienst. Verkies jij dus toch een korte(re) jurk, een diepere rugdecolleté, een fleurigere onderkant, een (ander) mouwtje? Dat kan allemaal voorzien worden. Ook het op maat maken van de jurk is geen probleem. De retouches zijn niet mee verrekend in de aankoopprijs van de jurk. Toch leert onze ervaring dat de jurken een easyfit hebben en we de meeste dames met een jurk zonder retouches naar huis kunnen sturen. Standaard zijn alle jurken beschikbaar in maten van 32 t/m 48.

Wij spelen steeds in op de trends en proberen zo het best mogelijke aanbod te presenteren. Toch iets specifiek voor ogen? Neem zeker even contact op, zodat we dit samen kunnen bekijken. Indien jullie een kleur kiezen die buiten ons standaardgamma valt, kan dit besteld worden mits de betaling van een extra toeslag en het respecteren van een langere levertermijn.

Onzekere levertermijnen

Door de huidige marktsituatie is het voor ons momenteel heel moeilijk om exacte levertermijnen aan te geven. Gelukkig hebben we begin dit jaar veel ingekocht waardoor we nu genieten van een grote voorraad. Aarzel dus zeker niet om een fitting party in te plannen.