Collecties

onze collectie

In samenwerking met Belgische designer, Mayenne Nelen, heeft Team Bride een eigen, unieke collectie bruidsmeisjesjurken ontworpen. De collectie matchende jurken voor volwassen bruidsmeisjes bestaat uit 5 verschillende modellen, die elk te verkrijgen zijn in 3 kwalitatieve stoffen en wel 16 verschillende kleuren. Omwille van al deze opties, hebben we besloten om niet met een webshop te werken maar er voor de bruidsmeisjes en de bruid een onvergetelijk uitje van te maken met een vrijblijvende fitting party.

Bij Team Bride vind je kwalitatieve, betaalbare en eigentijdse bruidsmeisjesjurken, voor ieder figuur. 

COMING SOON

Wij zijn volop bezig met het shooten van nieuwe modellen en kleuren. Dit wil zeggen dat de nieuwste modellen, kleuren en stoffen hier nog niet tussen staan. Neem zeker een kijkje op onze instagram-pagina of neem contact op indien je op zoek bent naar iets specifieks.

Online boeking offline

Beste bezoeker,
Helaas ervaren we momenteel enkele technische problemen met ons online reservatieformulier. We willen je verzekeren dat we er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen.
In de tussentijd willen we je vriendelijk verzoeken om telefonisch (+32 495 29 82 16) contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Onze excuses voor het ongemak.
Dank je wel voor het begrip en we kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen.
Met vriendelijke groet,
Team Bride